Објавен тендерот за пругата од Кичево до албанска граница

Министерството за финансии објави тендер за подготовка на детален проект и тендерска документација на новата железничка секција Кичево-граница со Албанија,

Read more

Груевски: Во 2013 стартува со изградба автопатот кон Кичево

Премиерот Никола Груевски денеска пред Бизнис заедницата објави дека очекува следната година да почне изградба на дел од автопатиштата, на

Read more