Напредок добива нови пресоблекувални

Паралелно со остварените резултати во есенскиот дел од сезоната, кои Напредок го промовираа во еден од претендентите за евросцената, кичевскиот

Read more

Кичево ќе добие кино иднава година

На прес конференција на директорот на филмскиот фонд, Дарко Башески, беше најавено дека повеќе следнава година повеќе сали низ државата

Read more

ФК Напредок: Судиските неправди веќе не се трпат

По вчера одиграниот натпревар со Ф.К.Вардар во Куманово имајќи ги во предвид сите случувања што во јавноста ги изнесуваат клубовите

Read more
Exit mobile version