Роденденот на Тоше ќе биде одбележан со крводарителска акција

Фановите на Тоше Проески во соработка со Црвениот крст на Република Македонија, традиционално и оваа година ќе организираат крводарителска акција

Read more

Телефонска апликација за крводарители

Крводарителите и оние кои сакаат да даруваат крв ќе можат да симнат апликација од веб страната на Фондот за здравствено

Read more
Exit mobile version