Успешна крводарителска акција на Црвениот крст – Кичево

Општинската организација на Црвен крст-Кичево во соработка со Институтот за трансфузиона медицина и средното училиште “Мирко Милески” вчера организираа успешна

Read more

Роденденот на Тоше ќе биде одбележан со крводарителска акција

Фановите на Тоше Проески во соработка со Црвениот крст на Република Македонија, традиционално и оваа година ќе организираат крводарителска акција

Read more

Крводарителска акција во Кичево

Денес во просториите на Регионалниот центар за управување со кризи – Кичево се реализира  Акција за дарување на крв. Акцијата

Read more

Крводарителска акција на роденденот на Тоше Проески

На роденденот на Тоше Проески (25 јануари) во организација на Интернационалниот Тоше Проески Фан Клуб Форум и Цревен Крст на

Read more

Крводарителска акција во чест на Тоше Проески

Интернационалниот фан клуб на Тоше Проески во соработка со Црвениот Крст на град Скопје поддржани од Фондација Тодор Проески, организираат крводарителска

Read more