Оваа недела нов оглас за кредити за самовработување млади лица

Оваа недела од страна на Агенцијата за вработување ќе бидат објавени огласи преку кои се нуди финансиска поддршка за самовработување

Read more

Презентирани новите кредитни линии на МБПР за мали и средни претпријатија

Регионалната комора со седиште во Кичево во соработка со Македонската банка за поддршка на развојот, по големиот покажан интерес од

Read more