Кичечвчанец доби кривична пријава поради сомневање за незаконита експлоатација на минерални суровини

Полициската станица од Кичево поднесе кривична пријава против И.С.(53) од кичевското село Другово поради постоење основи на сомнение за сторено

Read more

Кривична пријава против кичевчанец поради тешка кражба

Поради постоење основи на сомнение за сторени седум казнени дела „тешка кражба“, полициската станица од Кичево до надлежното Јавно обвинителство,

Read more

Кичевчанец доби кривична пријава поради недозволено поседување на оружје

Полициската станица Кичево поднесе кривична пријава против С.С.(26) од Кичево за сторено кривично дело „недозволено изработување, држење и тргување со оружје

Read more

Кичевчанец и Броѓанец заработија кривични поради обљуба на немоќно лице

Полициската станица во Македонски Брод до Основното јавно обвинителство Гостивар поднесе кривична пријава против Е.М.(58) од Кичево и З.О.(49) од Македонски

Read more
Exit mobile version