Околу 450.000 сириски христијани се бегалци поради конфликтот

Околу 450.000 сириски христијани се бегалци поради конфликтот во земјата, истакна патријархот на Мелкитската византиска источнокатоличка црква Григориј Трети Лахам.

Read more

Македонскиот извоз и опасноста од рецесија во Германија

Владата, реалниот сектор и експертите денеска заеднички дискутираа како до поголем извоз. Заеднички констатираат дека сериозен проблем ќе биде евентуалното

Read more
Exit mobile version