ФОТО: Кичевчанката Кристина Спасеноска е најубавата Македонка!

Фото: Телеграф.Мк Кичевчанката Кристина Спасеноска (21) ја доби круната „Мис на Македонија“ на изворот кој се одржа доцна синоќа. Мисот

Read more