Молба за помош од родителите на Кристијан Јовески

Со болка и понизност се обраќаме за помош во врска со тешката здравствена ситуацијата на нашиот син, единец, која ја

Read more

Апел за помош: Да му ја вратиме насмевката на Кико

Кристијан Јовески е успешно опериран. Предоперативните и постоперативните зафати се одвиваат во државните установи, но самиот оперативен зафат морал да

Read more