Велигденски концерт на КУД „Рацин“ од Кичево

Културно-уметничкото друштво „Рацин“ од Кичево утре, петок, ќе го одржи традиционалниот Велигденски концерт. Играорците пред кичевчани ќе се претстават со

Read more