Отворен ден на „Зелен енергетски клуб“ – О.У. „Кузман Јосифоски – Питу“ од Кичево

Под покровителство на ЕВН – Македонија О.У.,,Кузман Јосифоски – Питу,, оваа година се изведуваше вториот степен на Проектот ,,Зелени енергетски

Read more

Tрадиционален Велигденски хепенинг во ОУ„ Кузман Јосифоски-Питу„-Кичево

Во предвечерието на големиот христијански празник Велигеден во холот на ОУ„ Кузман Јосифоски-Питу„Кичево  традиционално на денешен ден, Велики Четврток, се 

Read more