ВИДЕО: Голема полициска акција во кумановско Лојане

Во полицската акција „Решето“ изутрината во кумановското село Лојане при претреси во 10 објекти, во шест се пронајдени 34 илегални мигранти, а

Read more

Еуро колеџ соработува со универзитет од Полска

Еуро колеџ започна соработка со Универзитетот за информатичка технологија и менаџмент од Жежов, Полска со кој ќе реализираат и размена

Read more

Честит 11 октомври, денот на антифашистичкото востание на македонскиот народ

На денешен ден во 1941 година во Прилеп борците на Првиот прилепски партизански одред извршија напад врз бугарската полициска станица во

Read more