Неповратна субвенцијата за половина учество во проектот „Купи куќа, купи стан“

Владата донесе измена во субвенциите за проектот  „Купи куќа, купи стан“ со која парите за половина учество станаа неповратни. Измената

Read more

Ќе се субвенционираат 75 % од ратата и учеството за „Купи куќа, купи стан“

Владата одлучи дополнително да ги подобри условите за користење на кредити за куќи од проектот „Купи куќа, купи стан“. Досега,

Read more