ФОТО: Привршува изградбата на домот за Коџаџиклиоски

Полека се реализира ветувањето на градоначалникот на Кичево, Благоја Деспотоски за изградба на изгорениот дом на семејството на Абдуле Коџаџиклиоски.

Read more

Помош за семејството Коџаџиклиоски

Пожар ја изгоре до темел куќата на кичевското семејство Коџаџиклиоски. Стихијата им изгорела буквално се што имале и ги оставила

Read more