На 11-ти септември изложба на делата од Интернационалната кичевска ликовната колонија 2013

Традиционално секоја година за 11-ти септември,денот на првото ослободување на Кичево, на љубителите на уметноста и на граѓаните на Кичево,

Read more
Exit mobile version