Заменик – министерот Сајкоски на форум за климатски промени

Заменикот министер за локална самоуправа Горгија Сајкоски учествуваше на Форумот за проценка на локалнтата акција за справување со климатските промени.

Read more

Заменикот министерот Сајкоски во посета на општина Вевчани

Заменикот министер за локална самоуправа, Ѓоргија Сајкоски ја посети општина Вевчани. На состанокот со градоначалникот Цветомир Угриноски, заменикот министер се

Read more

Заменикот министер Сајкоски во посета на општина Берово

Заменикот министер за локална самоуправа, Ѓоргија Сајкоски, денес ќе ја посети општина Берово. На средбата со градоначалникот Драги Наџински ќе

Read more
Exit mobile version