Лустрирани уште тројца соработници од кичевско

Комисијата за верификација на фактите на денешната седница разгледуваше седум предмети за кои ги усвои и извештаите. За две лица

Read more

Лустриран кичевски судија

Комисијата за верификација на фактите утврди дека поранешниот судија во Основниот суд во Кичево, Драги Билески бил соработник на тајните

Read more