Заменик-министерот Сајкоски во посета на општина Маврово – Ростуше

Заменикот министер за локална самоуправа Горги Сајкоски и државниот секретар во Министерството за локална самоуправа, Билјана Цветановска Гугоска ја посетија

Read more