Лозано: Новата евровизиска песна е по мој вкус

Откако „Империја“ беше отфрлена од нашиот избор за Песна на Евровизија,Дарко Димитров и Лазар Цветкоски подготвуваат нова композиција, која наскоро

Read more

ЕКСКЛУЗИВНО: Лозано – Напред Напредок! Слушнете ја химната на ФК Напредок!

Ова е песната која од овој момент па додека постои Кичево ќе ја пее секој кивчанец, секој „Ѓаол“, секој навивач

Read more