Четворица играчи на Напредок ќе настапат за фудбалската репрезентација

Не помина ни ден откако претседателот на ФК Напредок, Илија Божиноски, му се обрати на селекторот на Македонската фудбалска репрезентација,

Read more
Exit mobile version