АНКЕТА: Дали ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ треба да соработуваат во Кичево?

По вестите кои деновиве се појавија низ македонските медиуми, а поврзани со локалните избори во Кичево, ја објавуваме и следната

Read more

ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ со заеднички кандидат за Кичево?

Двете најголеми политички групации, ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ праќаат позитивни сигнали за идејата да се поддржи заеднички кандидат за градоначалник на

Read more