ФОТОВЕСТ: На кичевчани им расцветаа јапонските цреши

Процветаа јапонски цреши кои есента беа засадени покрај реконструира главната улица во Кичево наместо старите костенови и липови стебла. Кичевчани

Read more

ФОТО: Продолжуваат работите за реконструкција на кичевскиот водовод

Деновиве беше извадена коцката во централното градско подрачје по должина на улицата „Александар Македонски“ каде започнуваат работите за реконструкцијата на

Read more

ФОТО: Започна асфалтирањето на „Александар Македонски“

Започна асфалтирањето на улицата „Александар Македонски“ (поранешна „Маршал Тито“). По неколку месеци работа централното градско подрачје ќе добие нов лик.

Read more