Заменик министерот Сајкоски присуствуваше на потпишувањето на меморандум за соработка

Македонско-бугарската стопанска комора и Североисточниот плански регион потпишаа Меморандум за соработка и реализицација на заеднички проекти во меѓуграничка соработка. Потпишувањето

Read more
Exit mobile version