Се доделуваат 400 стипендии за средношколци. Аплицирајте

Владата на Република Македонија доделува 400 стипендии за социјална подршка на ученици од јавните и приватните средни училишта во Република

Read more

Денес Горно Строгомиште ќе добие нова училишна зграда

Во село Горно Строгомиште, општина Зајас денеска ќе биде пуштена во употреба новата училишна зграда на подрачното основно училиште „Зекир

Read more