ФОТО: Кичевчанката Кристина Спасеноска е најубавата Македонка!

Фото: Телеграф.Мк Кичевчанката Кристина Спасеноска (21) ја доби круната „Мис на Македонија“ на изворот кој се одржа доцна синоќа. Мисот

Read more

ФОТО: Симона Станковска Мис на полуфиналната вечер во Кичево

На полуфиналниот избор за „Мис на Македонија-2013“ што синоќа во се одржа во клубот Стефано во Кичево, во конкуренција беа

Read more

Клубот Стефано домаќин на полуфиналналето од изборот„ Мис на Македонија 2013“

Прва станица на карванот за избор„ Мис на Македонија  2013“ во западниот дел од земјава е Кичево и клубот Стефано. Така

Read more