ВИДЕО: Голем народен митинг во Кичево (14.03.2013)

Видеа од големиот народен митинг во Кичево. * Останатите видеа ќе бидат дополнително поставувани, за што навремено ќе бидете известени.

Read more

Фотографии од историскиот митинг во Кичево

Како никогаш досега. Зборови не се потребни. Сликите кажуваат се. Кичевчани за Кичево! (за видеа, клик тука)

Read more

Деспотоски: Ќе ги застапувам интересите на сите заедници

Кандидатот за градоначалник на општина Кичево од коалицијата „За подобра Македонија“, Благоја Деспотоски порача дека и во следниот мандат ќе

Read more
Exit mobile version