Кичевчани освоија прво место на Samsung Smart App Challenge 2012

Македонскиот стартап G6 Solutions првопласиран на Samsung Smart App Challenge 2012 во организација на Samsung Electronics Ltd. Во организација на

Read more
Exit mobile version