Кичево 10: Замина Јанеска, а дојдоа Шутева и Божиноска

По неочекуваниот трансфер на Моника Јанеска во турскиот Трабзон, екипата на Кичево 10 експресно обезбеди две играчки засилувања и тоа

Read more

РК Кичево 10 остана без Моника Јанеска

По малку неочекувано Кичево 10 остана без својата најдобра ракометарка Моника Јанеска, која се пресели во турскиот Трабзон. -И покрај

Read more
Exit mobile version