Утре: Литургија и промоција на монографија за манастирот Света Богородица Пречиста

По празникот посветен на Свети Пророк Илија, Илинден, и на Светите Преподобни Пречистански Маченици, Пајсиј, Евнувиј и Аверкиј, во манастирот

Read more