Во недела јавно избирање на 1600-те социјални случаи кои ќе бидат вработени во Македонски шуми

Во недела на Македонската телевизија ќе се изврши директно компјутерско рангирање на најдобрите 1.600 апликанти кои ќе бидат вработени во

Read more

Комбинирани преноси од првата лига на МТВ

Македонската телевизија во соработка со ФФМ ќе почне да емитува комбиниран пренос од сите терени на кои се играат натпревари

Read more

ФОТО: Како изгледа новото студио на МТВ

Ѕирнете како ќе изгледа новото студио на Македонската Радио и Телевизија. По години агонија, националната телевизија се враќа на голема

Read more