ВИДЕО: Египетска статуа необјасниво ротира за 180 степени!

Необјаснива појава се случува во Манчестерскиот музеј. Египетска статуа, која се проценува дека е стара близу 4000 години, почнува сама

Read more

„Словенски ракописи од Македонија” во Кралскиот музеј во Белгија

Во Кралскиот музеј во Мариемонт во Белгија синоќа беше отворена изложбата „Словенски ракописи од Македонија од 13-ти до 19-ти век”. Во присуство

Read more