КУД „Бисер” со грст награди од фестивалот „Пеце Атанасоски“ во Прилеп

КУД „Бисер” Кичево со грст награди се врати од триесет и деветтиот фестивал на изворни инструменти и песни „Пеце Атанасоски“,

Read more

Голем успех на извидниците од одредот „Мирко Милески“

Кичевските извидници од извидничкиот одред „Мирко Милески“ постигнаа голем успех на натпреварот во Скопје, во село Катлановска Брезица на 40-от

Read more

VIP оператор распишува конкурс за Android апликации

Вип оператор во соработка со Самсунг, Еферио и ПСМ Фондација, го отворија новиот Предизвик за програмерите за создавање на нови

Read more