ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО: Застрелани 30 надничари во Грција бидејќи барале плата

30 надничари емигранти биле ладнокрвно застрелани на фарма во областа Илиа на Пелопонез во Грција бидејќи барале плата. Видетото што

Read more
Exit mobile version