Американска компанија од светски ранг со најава за инвестиција во Кичево

Американска компанија најавува инвестиција во Технолошко-индустриската развојна зона „Кичево“. Ова го изјави премиерот Никола Груевски во саботното интервју за дневниот

Read more

Кичевчаните Line Out и со акустична верзија на песната „Како првиот ден“

Бојан & Бојан, кичевчаните кои подобро ги знаеме како Line Out, наското ќе ја објават акустичната верзија на нивната прва

Read more
Exit mobile version