ФОТО: Срамно однесување на Обама на погребот на Нелсон Мандела

Претседателот на САД, Барак Обама, премиерот на Велика Британија, Дејвид Камерон и данската премиерка Хеле Торнинг Шмит, си направија по

Read more
Exit mobile version