Експлодира вселенскиот брод за туристи на „Вирџин Галактик“ (ВИДЕО)

Вселенскиот брод разработен од компанијата „Вирџин Галактик“ за туристички летови во вселената, експлодира за време на пробен лет и се

Read more

Тешка несреќа се случи попладнето во кичевската гимназија

Попладнево во кичевската гимназија „Мирко Милески“ се случила несреќа кога еден ученик паднал од голема висина. На одморот меѓу прв

Read more
Exit mobile version