Закани по живот за режисерот на „Трето полувреме“

На Балканот по се изгледа дека ништо неможе да биде едноставно. Зошто би било, кога може да се искомплицира? Така

Read more

„Трето полувреме“: SOUNDTRACK + ПОСТЕР + TRAILER, плус…

На официјалната страница на филмот „Трето полувреме“ на Facebook деновиве беа објавени официјалниот постер, интернационалниот трејлер на филмот и една

Read more

„Трето полувреме“ е македонскиот кандидат за Оскар

Филмот „Трето полувреме” на Дарко Митревски, во продукција на Кино око, ќе биде македонски кандидат за наградата Оскар за најдобар филм

Read more
Exit mobile version