ВИДЕО: Репортажа од Кичево на Хрватската телевизија

Репортажа на Хрватската телевизија во која централна тема е Кичево. Емисијата е посветена на последните локални избори и е снимана

Read more

ВИДЕО: Голем народен митинг во Кичево (14.03.2013)

Видеа од големиот народен митинг во Кичево. * Останатите видеа ќе бидат дополнително поставувани, за што навремено ќе бидете известени.

Read more

Фотографии од историскиот митинг во Кичево

Како никогаш досега. Зборови не се потребни. Сликите кажуваат се. Кичевчани за Кичево! (за видеа, клик тука)

Read more

Груевски: Да продолжиме да градиме, да создаваме насекаде и да се помагаме

Веќе 4 години Благоја Деспотовски – Ташко работи како градоначалник и вие успеавте мошне добро да го запознаете и да

Read more

ФОТО: Вечерва Кичево беше обединето, нема простор за поделби

Вечерва во преполната нова спортска сала „Христо Узунов“ беше презентирана програмата на кандидатот за градоначалник на Кичево, Благоја Деспотоски –

Read more

Промоција на програмата на градоначалникот Благоја Деспотоски

Во сабота, 2 март, во новата спортска сала „Христо Узунов“, актуелниот градоначалник на Кичево, Благоја Деспотоски – Ташко,  ќе ја

Read more

Бизнис дијаспората ќе отвори фонд за инвестирање во Македонија

Македонија 2025 и СЕАФ ќе формираат нов капитален фонд за инвестиции ориентиран кон раст на македонските претприjатија. Формирањето на фондот

Read more

Децата без родители ќе добијат бесплатни станови

На вчерашната седница на Владата одлучено е да се превземат мерки во насока на унапредување на животниот стандард на социјално

Read more

Ќе се гласа за доверба на владата

Собранието на Република Македонија ја почна 43. седница на која ќе се расправа и ќе се гласа за доверба на Владата, по барање на опозициската СДСМ. Според

Read more

ФОТО: Скопје Сити Мол однатре

70 милиони евра инвестиција / 2.000 нови работни места / 90.000 метри квадратни / 150 реномирани светски брендови / огромен

Read more