Во Кичево пуштена во употреба нова училишна зграда

Вицепремиерот на Република Турција Емрула Ишлер, кој престојува во посета на Македонија, денеска во општина Кичево присуствуваше на пуштањето во употреба на

Read more

Финишира изградбата на новата училишна зграда во Кичево

Новата училишна зграда, што се гради со донација на турската влада влегува  во самиот финиш.Така што деновиве е завршено партерното уредување

Read more