Бојкот на наставата на тетовските средношколци кои учат на македонски

Учениците од сите четири години од тетовската гимназија „Кирил Пејчиновиќ“ кои наставата ја следат на македонски јазик денеска ја бојкотираа

Read more

Момче повредено со нож во Кичево, се скарале кој има првенство на минување

Ноќеска 15 минути по полноќ во Полициската станица во Кичево,  доктор од Итна медицинска помош пријавил дека во Медицински центар

Read more