Изложба ,,Семејно насилство и трговија со луѓе”

Вечерва во Н.У. Центар за култура „Кочо Рацин” – Кичево ќе се одржи изложба ,,Семејно насилство и трговија со луѓе”.

Read more

Промоција на краткометражниот филм „Барајќи го човекот“

Краткометражното кичевско филмче „Барајќи го човекот“ од Благојче Наумоски – Бане, конечно ќе ја доживее својата промоција. Промоцијата е закажана

Read more