Кичево викенд шема (19 – 21 декември 2014)

Водици 2015 Кичево и Кичевско Клуб Маало Петок: Dj STEEZ, почеток: 22.30 влез: / Сабота: LABAVO LAVABO, почеток: 22.30 влез:

Read more

Кичево викенд шема (12 – 14 декември 2014)

Н.У. Центар за култура „Кочо Рацин” – Кичево Петок: Изложба ,,Семејно насилство и трговија со луѓе, почеток: 18.00 влез: слободен

Read more

Ликовниот уметник Агрон Салиу со изложба во Кичево

Со своја самостојна изложба во четврток (20 ноември 2014) пред кичевчани ќе се претстави младиот академскиот сликар Агрон Салиу. Ова

Read more