„Трансмет“ бара лица за обезбедување на објекти

Компанијата „Трансмет“ која работи на изградба на автопатот Кичево – Охрид вработува лице за обезбедување на објекти. Кандидатот мора да

Read more

Синохидро вработува тројца инженери и управувач со градежна машина

Кинеската  компанија Синохидро Корпорејшн Лимитед со седиште во село Извор, Кичево која е главен изведувач на работата за изградба на автопатот

Read more

Американската фабрика во Кичево бара референт за увоз-извоз

Американската компанија за производство на безбедносни перничиња, Key Safety Systems, која наскоро треба да започне со работа, распиша оглас за

Read more

Нов оглас за самовработување и отворање нови работни места

Заинтересираните физички и правни лица во наредните десеттина работни дена ќе можат да аплицираат за добивање средства во рамки на

Read more

Во тек е огласот на МЗ за запишување студенти на додипломски студии во Рим

Министерството за здравство потсетува дека во тек е оглас за запишување студенти од Република Македонија на шестгодишни додипломски студии во академската

Read more

Општина Кичево продава земјиште на елекронско јавно наддавање

Општина Кичево на својата интернет страница објавува оглас за отуѓување на градежно земјиште сопственост на Република Македонија по пат на

Read more

Повик за поднесување барања за користење средства од ИПАРД Програмата

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој вчера го објави седмиот Јавен повик за доставување на барања за

Read more