Белица го празнува големиот празник Александрија, посветен на Св. Александар

Кичевска Белица, утре, сабота, 26 мај со богата програма го празнува празникот Александрија кој е посветен на светецот-маченик Свети Александар. 

Read more
Exit mobile version