Молба за помош од родителите на Кристијан Јовески

Со болка и понизност се обраќаме за помош во врска со тешката здравствена ситуацијата на нашиот син, единец, која ја

Read more

Апел за помош: Да му ја вратиме насмевката на Кико

Кристијан Јовески е успешно опериран. Предоперативните и постоперативните зафати се одвиваат во државните установи, но самиот оперативен зафат морал да

Read more

Хероите на нашето време: малата Надица со здраво срце се врати во Македонија

Малото бебенце од чија приказна затрепери цела Македонија, однесе победа и со здраво срце се враќа во Македонија, јавува Сител.

Read more