ФОТО: КУД „Нико Пусоски“ свечено го одбележа јубилејот

Со свечен концерт пред кичевчани во домот на Култрата Кочо Рацин, КУД „Нико Пусоски“ ја одбележа 65-годишнината од своето основање

Read more