Кичевските средношколци помеѓу најдобрите во Македонија

Според објавената ранг листа на државни средни училишта од екстерните предмети од државната матура во јунискиот испитен рок 2013 година,

Read more

Заврши првиот уписен рок во кичевските гимназии

Министерството за образование е задоволно од текот на првиот приемен ден во средните училишта низ Македонија. Во кичевските средни училишта

Read more
Exit mobile version