ЕКСКЛУЗИВНО: Погледнете како изгледа новиот клуб „Имиџ“

Kicevo.Mk ексклузивно ви го прикажува изгледот на новиот клуб „Имиџ“ во Кичево. Официјалното отворање на клубот е вечерва!

Read more

ФОТО: Скопје Сити Мол однатре

70 милиони евра инвестиција / 2.000 нови работни места / 90.000 метри квадратни / 150 реномирани светски брендови / огромен

Read more

Скопје Сити Мол се отвора од вечерва

Реномирани светски брендови и  големи локални трговски марки ќе понуди за потрошувачите од Македонија и од регионот новиот трговски центар

Read more