Градоначалниците на Ѓаковица и на Шенѓин во посета на Кичево

Во посета на Општина Кичево денес беа градоначалникот на Ѓаковица, Косово, Пал Лекај и градоначалникот на Шенѓин, Република Албанија, Салвадор Качај.

Read more
Exit mobile version