Доделени првите дипломи на Правниот факултет во Кичево

Министерот за образование и наука, м-р Панче Кралев, денес 12.12.2012 година присуствуваше на доделувањето на дипломите на првата генерација дипломирани

Read more

Кралев на доделување дипломи на Правниот факултет во Кичево

Министерот за образование и наука Панче Кралев денеска ќе престојува во посета на Кичево. Кралев ќе присуствува на свеченото доделување

Read more